Informatie inschrijven

Bij inschrijving voor de GO-Classic kun je kiezen uit 2 pakketten, die voor elke afstand gelijk zijn. De inschrijving is geopend tot en met 8 september 2021. Leden van de NTFU krijgen  op elk pakket een korting op het inschrijfbedrag van € 3,–.

Standaardpakket

Het standaardpakket kost € 18,–. Voor dit bedrag krijg je gedurende de tocht eten en drinken op de ravitailleringsposten. Daarnaast serveren wij na afloop een heerlijke pastamaaltijd.

VIP-arrangement

De echte liefhebbers kunnen ook kiezen voor het VIP-arrangement. Zij  beginnen de dag met een ontbijt bij de startlocatie. Het VIP-arrangement biedt nog veel meer voordelen. Zie daarvoor de rubriek “FACILITEITEN”, waar je een uitgebreide beschrijving vindt. De kosten bedragen per persoon € 75,–. Ook bedrijven kunnen voor dit arrangement inschrijven.

De inschrijving is vanaf nu geopend en loopt tot en met 8 september. Klik HIER om je direct in te schrijven voor de GO-Classic van 2021.

Deelnemerslijst

Na de inschrijving wordt elke deelnemer geregistreerd. Dat gebeurt via de Nederlandse ToerfietsUnie (NTFU). De namen van de deelnemers verschijnen binnen een week op de  DEELNEMERSPAGINA.

Inschrijven en Scan en Go

Door in te schrijven, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de GO-Classic. De tekst van deze algemene voorwaarden vind je HIER. Na inschrijving ontvangt iedereen per e-mail een inschrijfbevestiging. Deze bevestiging is meteen ook het inschrijfbewijs.

Het inschrijfbewijs moet worden uitgeprint en bevat een barcode. Bij de starttafels wordt het bewijs gescand. De GO-Classic maakt daarbij gebruik van Scan en Go van de NTFU. NTFU-leden kunnen trouwens ook hun ledenpas laten scannen. Het programma herkent de gegevens en registreert dat de deelnemer is ingeschreven voor de GO-Classic. Daarnaast kun je ook de barcode laten scannen vanaf je smartphone.  

De GO-Classic heeft ervoor gekozen de betaling te laten verlopen met behulp van Ideal. Dat gaat snel en veilig.

Daginschrijving niet mogelijk

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk op de dag van de GO-Classic in te schrijven. Schrijf je daarom vooraf in, voor 9 september 2021

Coronamaatregelen

De geldende coronamaatregelen per eind juni 2021 laten toe dat de GO-Classic wordt verreden. Er gelden echter wel beperkingen. Zie Coronamaatregelen. Als vanwege overheidsmaatregelen de GO-Classic niet kan doorgaan, dan zal het betaalde inschrijfgeld worden teruggestort.