Wielerkleding GO-Classic

36 Cycling is bekend als kledingsponsor van de Nederlandse wielerploeg Team Roompot Charles. Speciaal voor de GO-Classic 2019 heeft 36 Cycling een bibshort gemaakt.

Deze broek is vervaardigd van hoogwaardige 4-way stretch lycra’s en de ergonomische snit maken van deze bibshort een allround wielerbroek met een optimale spierondersteuning en bewegingsvrijheid. De broekpijpen zijn afgewerkt met een band met gel spots, die de broek comfortabel op zijn plek houden. De prijs van deze fraaie broek bedraagt € 40,–.

Bestellen kan rechtstreeks in de webshop van 36Cycling. Je krijgt jouw bibshort dan op het aangegeven adres toegestuurd. Je betaalt een bedrag van € 5,95 voor verzendkosten. De bestellingen zullen in de tweede helft van augustus worden geleverd. Klik HIER om je bestelling te plaatsen. 

36 Cycling is vanaf de eerste editie van de GO-Classic onze kledingsponsor. Voor de afgelopen edities zijn eerder ook een wielershirt, een windstopper, een regenjack en een set handschoenen en overschoenen ontworpen. Deze kledingstukken kunnen ook nog worden besteld. Ben je geïnteresseerd in een van deze kledingstukken, stuur dan een mail naar info@go-classic.nl en wij informeren je over de mogelijkheden en de prijzen.