Eiland Goeree-Overflakkee gepromoot bij wielrenners GO-Classic!

In september wordt de 5e editie van de GO-Classic gereden over Goeree-Overflakkee. In het kader van eilandpromotie wordt richting deelnemers en potentiële deelnemers dit jaar voor het eerst informatie over het eiland Goeree-Overflakkee verspreid. Daarnaast maken wielrenners kans op een midweek of weekend weg in één van de beachlodges bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam.

 

De GO-Classic is 5 jaar leden voor het eerst georganiseerd en viert dit jaar haar lustrum, inmiddels doen dit jaar naar verwachting tussen de 1000 en 1500 wielrenners mee. Ruim de helft van de wielrenners komt van buiten het eiland. Een mooie kans om Goeree-Overflakkee in al haar facetten breed onder de aandacht te brengen.

 

Unieke beachlodge aan de Grevelingen

Alle wielrenners die dit jaar meedoen aan de GO-Classic maken kans op een arrangement voor 2 personen in één van de beachlodges aan de Brouwersdam. Zij kunnen een midweek of weekend genieten in een uniek strandhuisje direct aan de Grevelingen! Om kans te maken op deze leuke prijs, hoeven zij alleen maar hun leukste trainingsfoto te delen op de facebookpagina van de GO-Classic (@GoereeOverflakkeeClassic) onder vermelding van #eilandgo en #brouwersdam.

 

Een mooie gelegenheid voor eilanders en niet-eilanders om Goeree-Overflakkee eens op een andere manier, vanuit een beachlodge, te leren kennen! Het arrangement wordt beschikbaar gesteld door het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam.

Na de GO-Classic wordt via facebook bekend gemaakt wie het arrangement heeft gewonnen.

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over deelname aan de GO-Classic op de website www.go-classic.nl. Meer informatie over de beachlodges bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam is te vinden op www.brouwersdam.nl. Kijk voor meer informatie over Goeree-Overflakkee op www.goeree-overflakkee.nl. Of Like us op Facebook: Eiland Goeree-Overflakkee of volg ons op twitter en Instagram: @EilandGO