Faciliteiten

Start- en finishplaats: Beroepscampus Sommelsdijk.

De GO-Classic start bij de Beroepscampus, aan de Langeweg 111 in Sommelsdijk. Hier finish je ook. Bij de Beroepscampus staat een grote start- en finishboog en reclameborden, vlaggen en ander promotiemateriaal van de sponsors.

Parkeren

Vlak bij de Beroepscampus en op korte afstand zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen staan bij het binnenrijden van Middelharnis aangegeven. Verkeersregelaars zullen zo nodig voor begeleiding zorgen. Volg  de aanwijzingen voor het parkeren op! Vanaf de parkeerplaatsen is het hooguit enkele minuten fietsen naar de start- en finishlocatie.

De parkeerplaatsen liggen deels in en deels rond Middelharnis. Zie daarvoor het overzichtskaartje hieronder. De parkeerplaatsen zijn genummerd: P1 (Koningin Julianaweg 45 Middelharnis, bij het gemeentehuis), P2 (Rottenburgseweg 25 Middelharnis, bij de Rabobank) en P3 (Korendreef 15 Middelharnis, bij Tieleman Keukens).

Inschrijven: Beroepscampus

Voor de inschrijving meld je je bij de Beroepscampus. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Je dient je hier te melden voor het inschrijven of voor de registratie van het uitgeprinte inschrijfbewijs. Het adres van Beroepscampus is Langeweg 111, 3245 KG Sommelsdijk.

In het gebouw van de Beroepscampus kun je gebruik maken van de toiletten. Voordat je vertrekt, krijg je gratis koffie of thee. Je kunt zo goed voorbereid in de pedalen klikken.

Kleedkamers en douches vind je in het recreatiecentrum De Staver. De Staver ligt naast de Beroepscampus. Let op: in verband met de coronaregels kunnen de kleedkamers en douches gesloten zijn!

Women proof

Steeds meer vrouwen delen de passie voor wielrennen. Daarom zien wij graag dat meer vrouwen de GO-Classic rijden!

De GO-Classic houdt rekening met de behoeftes van fietsende vrouwelijke deelnemers en is “women proof”. Daarom zijn er:

  • Aparte kleedkamers en douches (Let op: vanwege de coronamaatregelen kunnen kleedkamers en douches gesloten zijn)
  • Aparte wc’s bij de pauzeposten

Schoolplein Beroepscampus: evenemententerrein

Het schoolplein van de Beroepscampus wordt voor de GO-Classic omgetoverd tot een evenemententerrein. Hier staan verschillende kramen, waar van alles om de inwendige mens te versterken, te verkrijgen zal zijn. Op het plein wordt een gezellig terras ingericht. Na afloop kunnen deelnemers die zich daarvoor hebben aangemeld hier ook hun pastamaaltijd krijgen. Op het terrein of in het gebouw van de Beroepscampus vind je ook de plek van de organisatie.

Bewaakte fietsenstalling

Bij het plein van de Beroepscampus vind je een bewaakte fietsenstalling. Voor het inschrijven en na de finish kun je hier jouw kostbare fiets met een gerust hart stallen.  Je geeft je fiets af, je krijgt een ontvangstlabel en wij zorgen dat niemand jouw fiets kan meenemen. Wil je vertrekken dan krijg je na inlevering van het label je fiets weer terug. 

Ravitaillering

Er zijn verschillende ravitailleringsposten ingericht. Voor de korte route van 70 kilometer is er één pauzepost, voor de route van 115 & 150 kilometer drie! Bij elke pauzepost krijg je wat te eten en te drinken. Op pauzepost 2 kunnen kleine technische reparaties worden uitgevoerd. Bij alle pauzeposten staan ook afvalcontainers en toiletten.

De pauzeposten zijn genummerd van 1 tot 3. Pauzepost 2 is de centrale pauzepost waar alle deelnemers langs komen. Voor de MTB-tocht is er langs de route een aparte pauzepost. De route voert daarna langs pauzepost 2 (de centrale pauzepost voor alle routes).

Pech onderweg

Het kan natuurlijk altijd gebeuren en meestal komt het op een ongelegen moment: een lekke band of een ander technisch mankement aan jouw fiets of, nog erger, een valpartij. Kun je niet verder, dan kun je het noodnummer bellen (06-47 65 34 89) en word je met je fiets naar de Beroepscampus gebracht of, als je dat wilt, naar pauzepost 2. Het noodnummer vind je op je polsband dat je bij de start uitgereikt krijgt.

Reglement en Gedragscode Toerfietsen

Deelnemers dienen zich te houden aan het reglement dat op de GO-Classic van toepassing is. Bovendien hanteert de organisatie van de GO-Classic de Gedragscode Toerfietsen. Klik HIER voor de algemene voorwaarden en de Gedragscode Toerfietsen. Door in te schrijven heeft elke deelnemer deze voorwaarden en de Gedragscode geaccepteerd. Deelnemers dienen zich tijdens de GO-Classic gewoon aan de geldende verkeersregels te houden.

Veiligheid onderweg

Op de gevaarlijkste punten van de routes staan verkeersregelaars. Hun aanwijzingen moeten te allen tijde worden opgevolgd. Op de route zijn motoren aanwezig en een medisch team van het Rode Kruis om zo nodig hulp te bieden. Bij elke ravitailleringspost zijn ook EHBO’ers op wie een beroep kan worden gedaan.

VIP-arrangement

Bedrijven die een team willen laten meefietsen, kunnen gebruik maken van een speciaal arrangement, het VIP-arrangement.
Daardoor wordt de GO-Classic een onvergetelijk bedrijfsuitstapje. Een VIP-arrangement bestaat uit:

  • Deelname aan het ontbijt in de speciaal ingerichte VIP-ruimte.
  • Pastamaaltijd na afloop;
  • Twee consumptiemunten, te besteden op het wielerplein;
  • Uniek gadget GO-Classic 2023

Het VIP-arrangement staat ook open voor individuele deelnemers. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Daarom raden wij geïnteresseerden aan zich vroegtijdig in te schrijven. Deelname aan het VIP-arrangement kost per persoon € 75,–.

Overnachten op Vakantiepark De Klepperstee

Deelnemers voor wie Goeree-Overflakkee niet vlakbij ligt, kunnen op Vakantiepark De Klepperstee een speciaal overnachtingsarrangement boeken. In één van de reserveringsstappen op website (www.klepperstee.nl/reserveren) kun je de code (GOCLASSIC2023) invullen: de code geeft bij verblijf van 8 tot 11 september 20% korting op alle overnachtingsmogelijkheden op Klepperstee (op basis van beschikbaarheid)! Van het vakantiepark is het ongeveer twintig minuten rijden naar de startplaats in Middelharnis. Vakantiepark De Klepperstee ligt aan de rand van de familiebadplaats Ouddorp aan Zee en ligt op 600 meter van het Noordzeestrand. Het park biedt veel diverse kampeerplaatsen, vakantiehuisjes, camperplaatsen en een bungalowpark. Kijk voor meer informatie op de website van De Klepperstee.