Faciliteiten

Start- en finishplaats: Diekhuusplein, Middelharnis.

De GO-Classic start bij het Diekhuusplein, aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Hier finish je ook. Over het Beneden Zandpad staat een grote start- en finishboog en langs de weg vind je reclameborden, vlaggen en ander promotiemateriaal van de sponsors.

Parkeren

Het Diekhuusplein en de omgeving van het Edudeltacollege zullen voor autoverkeer afgesloten zijn. Op korte afstand zijn echter voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen staan bij het binnenrijden van Middelharnis aangegeven. Verkeersregelaars zullen zo nodig voor begeleiding zorgen. Volg  de aanwijzingen voor het parkeren op! Vanaf de parkeerplaatsen is het maar enkele minuten fietsen naar de start- en finishlocatie.

De parkeerplaatsen liggen deels in en deels rond Middelharnis. Zie daarvoor het overzichtskaartje hieronder. De parkeerplaatsen zijn genummerd: P1 (Koningin Julianaweg 45 Middelharnis, bij het gemeentehuis), P2 (Rottenburgseweg 25 Middelharnis, bij de Rabobank) en P3 (Korendreef 15 Middelharnis, bij Tieleman Keukens).

Inschrijven: Edudeltacollege

Vlakbij de startlocatie staat het gebouw van het Edudeltacollege, Hier vind je inschrijftafel. Je dient je hier te melden voor het inschrijven of voor de registratie van het uitgeprinte inschrijfbewijs. Het adres van het Edudeltacollege is Schoolstraat 11, 3241 CT Middelharnis.

In het gebouw van het Edudeltacollege zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals toiletten en kleedruimten. Voordat je vertrekt, kun je in de aula gratis koffie krijgen. Je kunt zo goed voorbereid in de pedalen klikken.

Na afloop van de GO-Classic heb je de mogelijkheid om te douchen. Dit kan in recreatiecentrum De Staver. De Staver ligt op enige afstand van het wielerplein. De route naar De Staver staat met borden aangegeven. Tip: wil je na afloop douchen, parkeer dan ‘s morgens op het parkeerterrein bij De Staver. Voor dit parkeerterrein sla je na de rotonde bij Middelharnis meteen linksaf naar Recreatiecentrum De Staver. 

Women proof

Steeds meer vrouwen delen de passie voor wielrennen. Daarom zien wij graag dat meer vrouwen de GO-Classic rijden!

De GO-Classic houdt rekening met de behoeftes van fietsende vrouwelijke deelnemers en is “women proof”. Daarom zijn er:

  • Aparte kleedkamers en douches
  • Aparte wc’s bij de pauze posten

Diekhuusplein: evenemententerrein

Het Diekhuusplein wordt voor de GO-Classic omgetoverd tot een evenemententerrein. Hier staan verschillende kramen, waar van alles om de inwendige mens te versterken, te verkrijgen zal zijn. Op het plein wordt een gezellig terras ingericht. Na afloop kunnen deelnemers die zich daarvoor hebben aangemeld hier ook hun pastamaaltijd krijgen. Op het terrein kun je onder meer de fietskleding van de GO-Classic kopen of bestellen en je vindt er de plek van de organisatie.

Bewaakte fietsenstalling

Naast het Diekhuusplein vind je een bewaakte fietsenstalling. Voor het inschrijven en na de finish kun je hier jouw kostbare fiets met een gerust hart stallen.  Je geeft je fiets af, je krijgt een ontvangstlabel en wij zorgen dat niemand jouw fiets kan meenemen. Wil je vertrekken dan krijg je na inlevering van het label je fiets weer terug. 

Ravitaillering

Er zijn verschillende ravitailleringsposten ingericht. Voor de korte route van 70 kilometer is er één pauzepost, voor de route van 115 & 150 kilometer drie! Bij elke pauzepost krijg je wat te eten en te drinken. Op pauzepost 2 kunnen kleine technische reparaties worden uitgevoerd. Bij alle pauzeposten staan ook afvalcontainers en toiletten.

De pauzeposten zijn genummerd van 1 tot 3. Pauzepost 2 is de centrale pauzepost waar alle deelnemers langs komen.

Pech onderweg

Het kan natuurlijk altijd gebeuren en meestal komt het op een ongelegen moment: een lekke band of een ander technisch mankement aan jouw fiets of, nog erger, een valpartij. Kun je niet verder, dan kun je het noodnummer bellen (0647 -65 34 89) en word je met je fiets naar het Diekhuusplein gebracht of, als je dat wilt, naar pauzepost 2. Het noodnummer vind je op je polsband dat je bij de start uitgereikt krijgt.

Reglement en Gedragscode Toerfietsen

Deelnemers dienen zich te houden aan het reglement dat op de GO-Classic van toepassing is. Bovendien hanteert de organisatie van de GO-Classic de Gedragscode Toerfietsen. Klik HIER voor de algemene voorwaarden en de Gedragscode Toerfietsen. Door in te schrijven heeft elke deelnemer deze voorwaarden en de Gedragscode geaccepteerd. Deelnemers dienen zich tijdens de GO-Classic gewoon aan de geldende verkeersregels te houden.

Veiligheid onderweg

Op de gevaarlijkste punten van de routes staan verkeersregelaars. Hun aanwijzingen moeten te allen tijde worden opgevolgd. Op de route zijn motoren aanwezig en een medisch team van het Rode Kruis om zo nodig hulp te bieden. Bij elke ravitailleringspost zijn ook EHBO’ers op wie een beroep kan worden gedaan.

VIP-arrangement

Bedrijven die een team willen laten meefietsen, kunnen gebruik maken van een speciaal arrangement, het VIP-arrangement.
Daardoor wordt de GO-Classic een onvergetelijk bedrijfsuitstapje. Een VIP-arrangement bestaat uit:

  • Deelname aan het ontbijt in de speciaal ingerichte VIP-ruimte.
  • Gezamenlijke start rond 09.15 uur;
  • Pastamaaltijd na afloop;
  • Drie consumptiemunten, te besteden op het wielerplein;
  • Uniek kledingstuk van de GO-Classic 2019

Het VIP-arrangement staat ook open voor individuele deelnemers. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Daarom raden wij geïnteresseerden aan zich vroegtijdig in te schrijven. Deelname aan het VIP-arrangement kost per persoon € 75,–.

Overnachten op recreatiepark De Klepperstee

Deelnemers voor wie Goeree-Overflakkee niet vlakbij ligt, kunnen bij Recreatiepark De Klepperstee een speciaal overnachtingsarrangement boeken. Als deelnemer van de GO-Classic krijg je 20% korting op je kampeer- en camperplaatsen in het weekend van 8 tot en met 10 september! Van het recreatiepark is het ongeveer twintig minuten rijden naar de startplaats in Middelharnis.

Recreatiepark De Klepperstee ligt aan de rand van de familiebadplaats Ouddorp aan Zee en ligt op 600 meter van het Noordzeestrand. Het park biedt veel diverse kampeerplaatsen, vakantiehuisjes, camperplaatsen en een bungalowpark. Kijk voor meer informatie op de website van De Klepperstee.

Wielerkleding GO-Classic 2019

36Cycling heeft voor de GO-Classic 2019 weer een uniek kledinggadget ontworpen, een bibshort. KLIK HIER voor meer informatie.