Wielerkleding GO-Classic

36 Cycling, kledingsponsor van de Nederlandse wielerploeg Roompot Orange Cycling Team, heeft voor de GO-Classic 2018 wielrenhandschoentjes en overschoenen ontworpen. De handschoenen zijn gemaakt van ventilerende stof. Daardoor zijn de handschoenen uitstekend voor tijdens warme dagen. De handschoenen zijn voorzien van handpalmkussentjes voor optimaal draagcomfort en extra grip. De handschoenen zijn te bestellen in de maten S, M, L, XL en 2XL.

De overschoenen zijn geschikt voor de winter of tijdens de regen. Doordat de overschoenen zijn gemaakt van Lycra zijn deze licht van gewicht. De overschoenen zijn voorzien van een opening voor de schoenplaatjes en voorzien van een rits. Op zowel de overschoenen als de handschoenen staat het logo van de GO-Classic. De handschoenen kosten €20,-, de overschoenen €18,95. Klik HIER om je bestelling te plaatsen. 

Voor de overschoenen geldt de volgende maattabel:

35-37 – S

38-40 – M

41-43 – L

44-46 – XL

47-49 – 2XL

Bestellen kan rechtstreeks in de webshop van 36Cycling. Je krijgt de producten dan op het aangegeven adres toegestuurd. Je betaalt een bedrag van € 4,95 voor verzendkosten. De bestellingen zullen in de tweede helft van augustus worden geleverd. Klik HIER om je bestelling te plaatsen. 

Voor de edities van de GO-Classic in 2013 tot en met 2018 heeft 36Cycling een wielershirt, een bibshort, een windstopper en een regenjack ontworpen. Deze kledingstukken kunnen ook nog worden besteld. Ben je geïnteresseerd in een van deze kledingstukken, stuur dan een mail naar info@go-classic.nl en wij informeren je over de mogelijkheden en de prijzen.